Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Angyali szemek

Angel Eyes

Nem láttuk.
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2001. május 18.
Magyarországi premier: 2002. február 28.

Sharon Pogue (Jennifer Lopez) nagyszerű zsaru, kemény és nem ismeri a kompromisszumokat. Chicago déli részére osztják be, ez a terület hemzseg a bűnözőktől. Sharon naponta életveszélybe kerül, amikor drogcsempészeket, fegyveres banditákat kell letartóztatnia, vagy éppen verekedők szétválasztása a feladata. Gyakran olyan szenvedélyes dühvel veti bele magát a munkába, hogy társa és barátja, Robby (Terrence Dashon Howard) gyanítani kezdi, a nő már akkor megismerkedett az erőszakkal, mielőtt egyenruhát öltött volna. De Sharon sosem beszél erről. Munkamániájával kompenzálja, hogy egyáltalán nincs magánélete. A családja évekkel ezelőtt kitagadta, nem is tartja velük a kapcsolatot, nappal dolgozik, éjjel pedig magányosan búslakodik, mert vágyódik a família után.

Valahol a szomszédságában lakik Catch (James Caviezel). Különös ember, akit emlékei kísértenek. Üres lakásban alszik, azzal tölti napjait, hogy jótékonykodik mindazokkal, akiknek szükségük van rá. Ha esni kezd, és Catch észreveszi, hogy egy autó ablaka nyitva van, feltekeri, ha egy idegen elhalad mellette, rámosolyog. Kétszer egy héten bevásárol egy mozgássérült asszonynak, Elanora Davisnek (Shirley Knight). Minden alkalommal tréfásan ugratják egymást, de Elanora már megtanulta, hogy ne tegyen fel olyan kérdéseket, amikre a férfi nem akar válaszolni. A legtöbb ember számára, aki találkozik vele, Catch különös, de ártalmatlan figura. Néhányuk szemében azonban veszélyesnek tűnik, főleg azok gyanakszanak rá, akik nem sejtik, mit akar elérni.

Aztán egy este valaki megtámadja a szolgálatban lévő Sharont, ám felbukkan egy rejtélyes idegen, közbelép, lefegyverzi a támadót és megmenti Sharon életét.

Rendezte:
Luis Mandoki

Forgatókönyv:
Gerald Di Pego

Operatőr:
Piotr Sobocinski

Vágó:
Gerald B. Greenberg

Zene:
Marco Beltrami, Michael Lloyd

Szereplők:
Jennifer Lopez, James Caviezel, Jeremy Sisto, Terrence Dashon Howard, Sonia Braga

Műfaj:
romantikus, dráma

Játékidő:
102 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Franchise Pictures, Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek