Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Amerikai pite - Az esküvő

American Wedding

Nem láttuk.
50% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2003. július 24.
Magyarországi premier: 2003. szeptember 25.

Előbb-utóbb be kellett következnie. Az elsöprő sikert aratott Amerikai pite és Amerikai pite 2. virgonc hősei végre belevágtak, és megcsinálták…illetve még csak most tervezik. Mindenki előtt.

Jim (Jason Biggs) és Michelle (Alyson Hannigan) össze fognak házasodni! Az East Great Falls gimi őrült napjai, a külföldi cserediákok, a bulitáborok és a dilis ragasztó ma már csak a múlt emlékei. Jim és Michelle barátai és családtagjai tényleg készen állnak arra, hogy oltár elé segítsék a fiatalokat, akik ezáltal talán megválthatják belépőjegyüket a felnőttkorba. No retúr!

Michelle makulátlan menyegzőt akar. Ez nem tűnik túlságosan egyszerű célkitűzésnek, még akkor sem, ha mindenki visszafogja magát, és civilizáltan viselkedik… ám ez amúgy sem túl valószínű. Michelle dögös kishúga, Cadence (January Jones) úgy dönt, hogy ő bizony a jeles alkalomból nyoszolyólányként fog domborítani (vagy homorítani, a szituációtól függően). Amint Stifler (Seann William Scott) és Finch (Eddie Kaye Thomas) meglátják a leányzót, rögtön kitör a kanháború. Stifler minden jómodort félredobva csábító üzemmódra kapcsol, hogy minél hamarabb megkaparinthassa a csajt…

Rendezte:
Jesse Dylan

Forgatókönyv:
Adam Herz

Operatőr:
Lloyd Ahern

Vágó:
Stuart Pappé

Zene:
Christophe Beck

Szereplők:
Jason Biggs, Alyson Hannigan, January Jones, Thomas Ian Nicholas, Seann William Scott, Eddie Kaye Thomas

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2004. január 5.

"A pités balfékek esküvői fejezete semmi újat nem hoz az undorító poénok kategóriáját illetően, de azért mégis jól van összerakva. Arra kitűnő, hogy agyunk fáradt sejtjeit pihentessük másfél órán keresztül."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek