Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Amerikai pite: A találkozó

American Reunion

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2012. április 6.
Magyarországi premier: 2012. április 5.

1999 nyarán négy kisvárosi michigani fiú egyezséget kötött egymással, hogy a végzős bálig mindannyian elveszítik szüzességüket, és ezzel elindították a tinivígjáték új korszakát, amelyben semmi sem volt szent. Azóta 12 év telt el, Jim (Jason Biggs) és Michelle (Alyson Hannigan) összeházasodtak, míg Kevin (Thomas Ian Nicholas) és Vicky (Tara Reid) útjai különváltak, Oz (Chris Klein) és Heather (Mena Suvari) egymás mellett nőttek fel, Finch (Eddie Kaye Thomas) pedig még mindig Stiffler mamája (Jennifer Coolidge) után vágyakozik.

Immár felnőttként térnek vissza szülővárosukba, East Great Falls-ba egy régóta esedékes középiskolai találkozóra, hogy szembesüljenek azzal, mi változott azóta és mi nem. Az idő és a távolság szerencsére nem tudta megtörni barátságukat, így együtt vetik bele magukat az emlékek ragadós áradatába, és merítenek erőt azokból a hormonoktól duzzadó tinédzserekből, akik valaha (vagy lehet, hogy még mindig?) voltak.

A régi szereplők kivétel nélkül mind visszatérnek az időközben 3 mozi- és 2 videófilmet megért Amerikai pite-sorozat (Amerikai pite, Amerikai pite 2., Amerikai pite - Az esküvő, Amerikai pite 4. - A zenetáborban) legújabb fejezetében, amelyet Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg (mindketten Kalandférgek 2. - Öbölből vödörbe) írt és rendezett meg.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg

Forgatókönyv:
Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg

Operatőr:
Daryn Okada

Vágó:
Jeff Betancourt

Zene:
Lyle Workman

Szereplők:
Jason Biggs, Alyson Hannigan, Katrina Bowden, Mena Suvari, Seann William Scott, Jennifer Coolidge, Tara Reid, Shannon Elizabeth, Eugene Levy, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas

Műfaj:
vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek