Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Amerikai pite 2.

American Pie 2

Nem láttuk.
50% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2001. augusztus 10.
Magyarországi premier: 2001. november 8.

1999-ben a közönség világszerte szívébe zárta ezt a jókedvű társaságot, akik fergetegesen kínos helyzetek sorozatán keresztül igyekeztek felderíteni a szerelem, a szex és a barátság frontvonalait. Az Amerikai pite csakhamar kultuszfilmmé vált a nézők körében, akik saját tapasztalataik tükörképét látták viszont a filmvásznon.

A társulat újra összeállt, méghozzá hiánytalanul, hogy a felnőtté válás küzdelmeinek újabb fejezetébe kalauzolja el rajongóit. A fiúk, mióta egyetemre mentek, azaz már lassan egy éve, nem találkoztak, és most elhatározzák, hogy kibérelnek egy tengerparti házat, ahol életük legszebb nyarát fogják eltölteni. Hogy az álom végül valóra válik-e, természetesen a lányoktól függ. A tomboló bulikkal és égőbbnél égőbb szitukkal teli nyár végül csak egy dolgot bizonyít: az idők és az emberek változnak, de a barátság örökké tart.

Az ezúttal James B. Rogers rendezte “pite” 30 millió dolláros gyártási költségére 145 milliós választ kapott a rajongóktól, akik az első részben megszokott “színvonalat” (lásd altáji humor, idétlen poénok, debil szituációk… stb.) kapták Jimtől (Jason Biggs), Kevintől (Thomas Ian Nicholas), Stiflertől (Seann William Scott) és Finch-től (Eddie Kaye Thomas).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
James B. Rogers

Forgatókönyv:
David H. Steinberg és Adam Herz

Operatőr:
Mark Irwin

Vágó:
Larry Madaras, Stuart H. Pappé

Zene:
David Nessim Lawrence, Jeremy Sweet

Szereplők:
Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Seann William Scott, Mena Suvari, Eugene Levy, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Tara Reid, Eddie Kaye Thomas

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
108 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek