A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/lib/php/sessions/ci_session9i7nbhnej3nd7oceugh6hibdfir37v8p): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /var/lib/php/sessions)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /var/www/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Filmadatlap: A vonzás szabályai - Moziplussz.hu
Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A vonzás szabályai

The Rules of Attraction

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2002. október 11.
Magyarországi premier: 2003. július 10.

Sean (James Van Der Beek), Paul (Ian Somerhalder) és Lauren (Shannyn Sossamon) körül vannak véve camdeni “jó barátaikkal”: Lauren szobatársa Lara (Jessica Biel) ösztönei messze fölülmúlják évfolyamtársaiét; az igen kapós Victor (Kip Pardue) visszatérő tárgya Lara vágyának, aminek beteljesülésétől Victor hosszú európai útja eltávolította.

Sean barátja Mitchell (Thomas Ian Nicholas) beleesik Bateman világának mélységébe; Paul “gárdistái” mindig készek egy jól megválasztott beszólással; Kelly (Kate Bosworth) egy Sean megszámlálhatatlan és gyorsan elfelejtett hódításai közül; végül Marc (Fred Savage), megingathatatlanul hisz abban, hogy nagyságrendekkel összeszedettebb lesz, mint amilyen most.

Vannak még figyelemre méltó tagjai Camdennek, olyanok, mint Mr. Lance Lawson (Eric Stoltz), aki elég fiatalnak és “cool”-nak tartja magát a camdeni tagsághoz és alkalmanként “iskolán kívüli tevékenységért” javít egy-egy vonzó diák átlagán. Távol Camden rendkívüli világától él a “városi” Rupert dealer (Clifton Collins Jr.), aki szórakoztató gyógyszereivel látja el Seant és a többi camdeni diákot… nagyon jó áron.
Végül itt van a család, Mrs. Denton (Faye Dunaway), Paul elegáns mamája, a túl sok pénz és a túl kevés szeretet áldozata; csakúgy, mint a család barátja Mrs. Jared (Swoosie Kurtz). Ebéd után közösen élvezik a koktélokat és a receptre kapott drogokat fiaikkal, akik legalább ott tartanak, mint mamáik.

Ez így megy tovább, a drog, az alkohol és a szex által átitatott campus partik végtelen körében - úgy, mint a Világ Vége Parti, Dögös Dugós Parti és a Szombat Esti Parti Előtti Parti. De az emberi természet meghatározza, hogy az igazán tökéletlen világban mindig a vonzás szabályai érvényesülnek… és a camdeni koedukált kollégium lányai között az első szabály, hogy nincs szabály.

Rendezte:
Roger Avary

Forgatókönyv:
Roger Avary

Operatőr:
Robert Brinkmann

Vágó:
Sharon Rutter

Zene:
Tom Hajdu, Milla Jovovich, Andy Milburn

Szereplők:
James Van Der Beek, Shannyn Sossamon, Ian Somerhalder, Kate Bosworth, Kip Pardue, Thomas Ian Nicholas, Jay Baruchel, Eric Stoltz, Faye Dunaway, Fred Savage

Műfaj:
vígjáték, dráma

Játékidő:
110 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Kingsgate Films, Roger Avary Filmproduktion GmbH, Lions Gate Films Inc.

Hazai moziforgalmazó:
Mokép

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek