Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A tökéletes pasi

The Perfect Man

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. június 17.
Magyarországi DVD premier: 2006. november 21.

A vonzó Jean Hamilton (Heather Locklear) egyedülálló anyaként remekül állja a sarat, úgy neveli két lányát, hogy nem csak szülő, de barátnő is egyben. Nagyobbik lánya, a nem kevésbé csinos Holly (Hilary Duff) tinédzser, így életének legizgalmasabb és legbonyolultabb szakaszában jár.

Nem csoda hát, hogy amikor felbukkan egy pasi, az idilli családi kép hamar a feje tetejére áll. A bökkenő csak az, hogy a gondot nem Holly pasijai jelentik – hanem anyuci udvarlói. Ráadásul Jeannek megvan az a fura szokása is, hogy amikor egy kapcsolat kudarcba fullad, fogja a két lányát, és a család mindent hátrahagyva odébbáll a következő városba - remélve, hogy ott már végre tényleg felbukkan a tökéletes pasi.

Az állandó költözést megelégelve Holly úgy dönt: kezébe veszi az ügyeket, és kerít egy férfit, aki megmenti anyját a legújabb katasztrófától. Ám mi van akkor, ha a tökéletes pasi nem létezik? Vagy legalább is nem pontosan úgy? Hát ki kell találni egyet! Holly barátai és egy csábos nagybácsi (Chris Noth) “segítségével” olyan összeesküvést sző, amely aztán sorozatosan szüli a komikusabbnál romantikusabb helyzeteket.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: gaben

Rendezte:
Mark Rosman

Forgatókönyv:
Michael McQuown, Heather Robinson, Katherine Torpey, Gina Wendkos

Operatőr:
John R. Leonetti

Vágó:
John R. Leonetti

Zene:
Christophe Beck

Szereplők:
Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth, Mike O'Malley, Ben Feldman, Caroline Rhea

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek