Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A nőmre hajtok

I Think I Love My Wife

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. március 16.
Magyarországi DVD premier: 2008. január 16.

Richard Cooper (Chris Rock) szakmájában sikeres, és még házassága is boldog -  tökéletesen meg van elégedve családi életével, bájos feleségével, Brendával (Gina Torres) és tündéri kislányával. Néha az irodában eltöltött unalmas percekben más nőkről fantáziál, de sosem jut el a gondolattól a megvalósításig; ezek csak ártalmatlan ötletek, amik könnyen jönnek, könnyen mennek.

Aztán egy nap váratlanul régi szerelmébe (Kerry Washington) botlik, aki egy szemvillanás alatt megingatja - amúgy is rugalmasan kezelt - önuralmába vetett hitét. Mikor a nő elhatározza, hogy újra elcsábítja Richardot, a férfinak alaposan össze kell kapnia magát; hogy ellen tudjon állni neki, és hűséges maradjon a feleségéhez. Különös tekintettel arra, hogy a szerető nejjel ellentétben az egykori szerető nem felejtette el, mi az a tanga…

Chris Rock második rendezése hamisítatlan romkomot ígér, és remélhetőleg a standup-király nem is okoz majd csalódást azoknak, akik kedvelik egyedi humorát. A forgatókönyv társszerzője a magyar származású komikus, Louis C.K. (született Louis Szekely), a történet pedig lazán egy 1972-es Eric Rohmer-filmet mesél el újra, az eredetinél jóval könnyedebb hangvételben.

Rendezte:
Chris Rock

Forgatókönyv:
Chris Rock, Loius C.K.

Operatőr:
William Rexer

Vágó:
Wendy Greene Bricmont

Zene:
Marcus Miller

Szereplők:
Chris Rock, Kerry Washington, Gina Torres, Michael K. Williams

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Fox Searchlight Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek