Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A minden6ó

Bruce Almighty

Nem láttuk.
60% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2003. május 23.
Magyarországi premier: 2003. szeptember 11.
Magyarországi DVD premier: 2004. március 2.

Van, aki sosem elégedett. Bruce Nolan (Jim Carrey) hiába sikeres tévés műsorvezető, hiába szereti őt szép barátnője (Jennifer Aniston), képtelen abbahagyni a panaszkodást: számára az egész világ egy nagy, jól szervezett összeesküvésnek tűnik, melynek egyetlen célja, hogy őt idegesítse.

Az Úristen türelme véges, de ezt a nyafogást már ő sem bírja elviselni. Megsértődik a férfira, és dühében egy hétre rábízza a mindenhatóságot: eddig csak a szája járt, most azonban kap egy lehetőséget, hogy megmutassa, mit csinálna másképp, hogy jobb legyen a világ.
Mit tesz tehát egy ereje teljében és jókedve szűkében lévő harmincas férfi, ha minden kívánsága valóra válik? Triplájára növeli barátnője mellét? Leszoktatja a kutyáját a reggeli kikéredzkedésről? Vagy esetleg rögtön nekilát a világbéke megteremtésének? Mindegy, a lényeg, hogy bebizonyítsa: ő jobb lesz, mint régimódi elődje.

Rendezte:
Tom Shadyac

Forgatókönyv:
Steve Oedekerk, Steve Koren és Mark O'Keefe

Operatőr:
Dean Semler

Vágó:
Scott Phillips

Zene:
John Debney

Szereplők:
Jim Carrey, Jennifer Aniston, Morgan Freeman, Philip Baker Hall, Catherine Bell, Sally Kirkland, Nora Dunn, Lisa Ann Walter

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
94 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Godzi kritikája
2004. január 5.

"Újabb tanmese Hollywoodból, cukormázzal, kedves jelenetekkel, néhány szellemes utalással. Jim Carrey nem tud tévedni (leszámítva a stáblistán futó bakikat) olyan kedvesen alakítja Bruce Nolan megfáradt, csalódott tv-riporter figuráját."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek