Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A macskanő

Catwoman

Nem láttuk.
30% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2004. július 23.
Magyarországi premier: 2004. augusztus 26.
Magyarországi DVD premier: 2005. február 8.

A Macskanő a félénk, érzékeny művész Patience Price-ról (Halle Berry) szól, aki képtelen megbarátkozni saját életével. Patience egy kozmetikai mammutcég, a Hedare Beauty grafikai tervezője. A vállalat éppen egy forradalmian új öregedés-gátló termék piacra dobásának a küszöbén áll, mikor Price véletlenül rájön egy sötét titokra, melyet cége leplezni próbál, s egy összeesküvés kellős közepén találja magát.

Ami ezután történik, örökre megváltoztatja Patience-t. A sors váratlan fordulatának következtében Price olyan nővé változik át, amely egy macska erős, gyors, robbanékony és végtelenül kifinomult érzékeivel rendelkezik. Újkeletű bátorságával és macskaszerű ösztöneivel Patience Macskanővé alakul át, egy ravasz és óvatos teremtménnyé, amely a jó és a rossz vékony határvonalán egyensúlyoz. Mint minden vadmacska, ő is veszélyes, elfoghatatlan és megszelidíthetetlen.

A Macskanő elhatározza, hogy rendez néhány adósságot, melyet előző életében képtelen volt megtenni, de céljának elérését bonyolítja egy szerelmi kapcsolat egy rendőrrel, Tom Lone-nal (Benjamin Bratt). A zsaru beleesik Patience-be, és nem tud ellenállni a titokzatos Macskanő vonzerejének, aki a városban történt, jónéhány bűnesetért felelőssé tehető.

Sharon Stone a gyönyörű kozmetikai bálvány Laurel Hedare-t játssza, Lambert Wilson pedig George Hedare-t, Laurel férjét, a Hedare Beauty tuladonosát. A rendező, a francia Pitof (Vidocq) garancia lehet arra, hogy a Macskanő egyéni stílusú, a vizualitást próbára tévő látásmódú filmként szaporítja Halle Berry sikereinek számát.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Pitof

Forgatókönyv:
John D. Brancato, Michael Ferris, Mike Ferris, John Rogers

Operatőr:
Thierry Arbogast

Vágó:
Sylvie Landra

Zene:
William Orbit és Graeme Revell

Szereplők:
Halle Berry, Sharon Stone, Benjamin Bratt, Lambert Wilson, Alex Borstein, John Cassini, Frances Conroy, Frances McDormand

Műfaj:
akció, krimi, fantasy

Játékidő:
104 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros. / Village Lakeshore

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek