Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A lánc

Black Snake Moan

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. március 2.
Magyarországi DVD premier: 2007. október 3.

Volt idő, amikor Lazarus (Samuel L. Jackson) csak játszotta a bluest, de úgy érezte, boldog az élete. Ma már ő is ugyanolyan meggyötört és szomorú, mint azok a dalok, amelyeket korábban játszott. Felesége megcsalta, házassága zátonyra futott - Lazarus lelke csordultig tele megvalósulatlan álmok és csalfa remények roncsaival. Egy napon azonban megjelenik az életében Rae (Christina Ricci)...

Félmeztelenül, eszméletlenre verve talál az út szélén a lányra Lazarus. Az isten-félő, középkorú fekete férfi hamar rájön, hogy a magára hagyott lány nem más, mint a kisváros “lotyója”, akit a helyi telefonkönyvben található szinte minden férfi kihasznált már. Lazarus hazaviszi és ápolja a lányt, akiről később az is kiderül, hogy anyja gyerekkorában eltaszította magától és gyermekként többször megerőszakolták.

Lazarus sajátos módszerével megpróbálja rávenni a lányt, hogy változtasson az életén: egy vastag lánccal a radiátorhoz kötözi, és addig nem engedi szabadon, amíg Rae meg nem tanulja, hogy mindeddig rossz helyen kereste a valódi szeretetet.

Rendezte:
Craig Brewer

Forgatókönyv:
Craig Brewer

Operatőr:
Amy Vincent

Vágó:
Billy Fox

Zene:
Scott Bomar

Szereplők:
Samuel L. Jackson, Christina Ricci, John Cothran Jr., Justin Timberlake, S. Epatha Merkerson, Brandon Raines

Műfaj:
dráma

Játékidő:
116 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Paramount Classics

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek