Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A könnyek völgye

The Valley of Tears

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2006. június 1. (Alba Regia International Film Fes
Magyarországi premier: 2006. november 16.
Magyarországi DVD premier: 2007. április 24.

Adam, a nem éppen sikereiről híres zsaru (Ezra Sutton) élete egyik legpocsékabb napján van túl. Elveszített mindent, amiért életében dolgozott és kedves volt a számára, ráadásul régi ellensége és egykori barátja, Lock (Dominick Daniel) végre elégtételt vesz sérelmeiért és végez vele. Miközben Adam haldoklik, Isten váratlanul beszélni kezd hozzá. Adam kap egy újabb esélyt, hogy visszatérjen a földre és jóvátegye az életét, de egy feltétellel: meg kell változtatnia gyilkosa életútját, Locknak meg kell bánnia bűneit.
Amikor Adam visszatér a földre, hogy megkezdje küldetését, mindent és mindenkit lát, de nem hallja őket és beszélni sem tud hozzájuk. Csakis Lock lelkén és érzelmein keresztül kerülhet közelebb gyilkosához. Adam segít tehát feleleveníteni Lock és volt barátnője kapcsolatát, akiket egy közös gyermek is összeköt. Mindeközben Adam is komoly kihívással szembesül – végig kell néznie, hogy felesége Eva (Gubás Gabi) és kislánya Emily (Jillian Mezo) miként folytatják az életüket nélküle.
Amikor Adam végre ismét szemtől szemben áll gyilkosával, rá kell ébrednie, hogy életében ő sem volt tökéletes. Bizonyos tekintetben fikarcnyival sem volt jobb a vele szemben állónál. Vagyis nem csupán Locknak kell megváltoznia…

A 2005-ben alakult Stone Bridge Films első nagyjátékfilmje novembertől látható a magyar mozikban, digitális vetítéssel, és a hazai szokásokkal ellentétben egy hónap múlva már a DVD-forgalmazás és a televíziós vetítés is megkezdődik. A filmmel a producerek digitális áttörést szeretnének a magyar mozihálózatban: a világban új mozikat ma már csak digitális vetítőgépekkel építenek.

Rendezte:
Peter Engert

Forgatókönyv:
Peter Engert, Andre Martinez

Operatőr:
Christoph Vitt

Vágó:
Lorna Chin

Zene:
Michael Elliott

Szereplők:
Ezra Sutton, Dominick Daniel, Gubás Gabi, Jillian Mezo

Műfaj:
thriller, dráma

Játékidő:
88 perc

Ország:
Magyarország, USA

Gyártó:
Stone Bridge Films

Hazai moziforgalmazó:
Odeon

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek