Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A klónok háborúja

Star Wars: The Clone Wars

Nem láttuk.
55% / 4 olvasó
Amerikai premier: 2008. augusztus 15.
Magyarországi premier: 2008. szeptember 18.

A klónok háborúja végigsöpör az egész Galaxison: a jedi lovagok képtelenek fenntartani a békét. Hátrálni kénytelenek, és egyre több világ kerül a Sötét oldal uralma alá.

A Köztársaságot sosem látott veszélybe sodorja a szeparatisták végtelen droidhadserege. Anakin Skywalker és ifjú padawánja, Ahsoka veszélyes feladat végrehajtására kap megbízást: ha Jabbával folytatott tárgyalásaik sikeresek, talán új szövetségesre találnak. Dooku gróf és megbízottjai épp ezért mindent elkövetnek, hogy Anakinék kudarcot valljanak.

Ezalatt a háborús frontvonalon Obi-Wan Kenobi és Yoda mester új csatába vezeti a klónokat, hogy megállítsák a sötétség terjeszkedését. A Csillagok Háborúja folytatódik…

Rendezte:
Dave Filoni

Forgatókönyv:
George Lucas és Henry Gilroy

Vágó:
Jason Tucker

Zene:
Kevin Kiner

Eredeti hangok:
eredeti hangok: Samuel L. Jackson, Matt Lanter, Christopher Lee, Ian Abercrombie

Műfaj:
animációs, sci-fi

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lucasfilm Animation

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2008. szeptember 18.

"A Star Wars – A klónok háborúja sokkal kevésbé Star Wars-mozi, mint bármelyik jobban sikerült rajongói film. A fan clubok tagjai ugyanis szentként tisztelik a galaktikus mítosz minden apró darabkáját; ellentétben Lucassal és társaival, akik a pénzre tekintenek ugyanilyen csodálattal. A box office velük van, de mi marad nekünk? A klasszikus főcímzene, néhány jól megrajzolt helyszín, Jabba eredeti hangja, korrektül megkoreografált lézerkardos csaták – és semmi több."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek