Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A király nevében

In The Name of the King

Nem láttuk.
15% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2008. január 11.
Magyarországi premier: 2007. december 27.

Farmer (Jason Statham), a királyság egyszerű alattvalója boldogan éli életét feleségével és gyermekével. Egy nap azonban, a hatalmában egyre erősödő Sötét Úr, Gallian (Ray Liotta) feltartóztathatatlan hordái hidegvérrel lemészárolják családját, eltörölve ezzel mindent, ami Farmernak fontos volt.

Egy választása marad csupán: a bosszú! Hősünk a gyilkosok nyomába ered és egy szempillantás alatt két hatalmas erő, a királyság ősi dinasztiájához tartozó Uralkodó és a trónfosztásra készülő, sötét varázslataival magát a gonoszt megidéző Gallian harcának kellős közepébe kerül.

Farmernak választania kell, vagy folytatja küzdelmét, de már nem pusztán a bosszúért, hanem egy nagyobb cél, a Királyság megmentése érdekében, vagy visszavonul vidéki otthonába és ott várja be a sötét erők pusztító dühét…

Uwe Boll, a világ egyik legtehetségtelenebb rendezője már számos filmmel bizonyította “képességeit” - ezúttal a most dúló fantasyfilmes-reneszánszhoz kíván csatlakozni. A Dungeon Siege nevű népszerű videójáték adaptációja.

Rendezte:
Uwe Boll

Forgatókönyv:
Doug Taylor

Operatőr:
Mathias Neumann

Vágó:
Paul Klassen, David M. Richardson

Zene:
Jessica de Rooij

Szereplők:
Jason Statham, Leelee Sobieski, Burt Reynolds, Ray Liotta, Ron Perlman, Claire Forlani, John Rhys-Davies, Matthew Lillard, Kristanna Loken és Will Sanderson

Műfaj:
fantasy, kaland, dráma

Játékidő:
122 perc

Ország:
USA / Németország

Hazai moziforgalmazó:
Paradigma Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek