Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

33% / 3 szerkesztő
60% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2011. május 20.
Magyarországi premier: 2011. május 19.

A világ legdörzsöltebb kalóza, Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) múltjából váratlanul felbukkan egy Angelica névre hallgató nő (Penélope Cruz). Jack teljesen elbizonytalanodik, mert egyszerűen képtelen rájönni, hogy ez valójában a nagybetűs Igaz Szerelem, vagy csupán egy gonosz szélhámos játszik a szívével, felhasználván őt arra, hogy segtísen megtalálni neki a legendás Ifjúság Forrását.

Angelica arra kényszeríti Jack-et, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, amely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalózhajója, így Sparrow kapitány - és barátai, köztük Barbossa (Geoffrey Rush) - hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol végül már nem tudja, kitől is kell jobban tartania: Feketeszakálltól vagy a múltjából előbukkant Angelica-tól.

Rob Marshall a széria negyedik részében azt a Gore Verbinski-t váltotta a rendezői székben, aki az előző három részt dirigálta (A Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka, A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse, A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Rob Marshall

Forgatókönyv:
Terry Rossio és Ted Elliott

Operatőr:
Dariusz Wolski

Vágó:
David Brenner, Michael Kahn, Wyatt Smith

Zene:
Hans Zimmer

Szereplők:
Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane, Stephen Graham, Judi Dench, Gemma Ward, Richard Griffiths, Keith Richards

Műfaj:
kaland

Ország:
USA

Gyártó:
Walt Disney Pictures, Jerry Bruckheimer Films

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek