Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A kaptár 2.

Resident Evil: Apocalypse

Nem láttuk.
65% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2004. szeptember 10.
Magyarországi premier: 2005. január 13.
Magyarországi DVD premier: 2005. október 28.

A rémálom közel sem ért véget! Az előző rész végén Alice-nek (Milla Jovovich) ugyan sikerült megszöknie a Kaptár mélyéről, de a felszínen egy zombiváros előhalott-hadserege várja. Miközben Alice Raccoon City közepén rekedt néhány más emberi túlélővel együtt, Cain tábornok (Thomas Kretschmann) parancsot ad: nyissák meg újra a Kaptárt, ahonnan a vírus útjára indult, hogy megfertőzze és a halál városává tegye az Umbrella Corporation főhadiszállását.

Alice-nek és társainak, Jill Valentine-nak (Sienna Guillory), Carlos Oliviera-nak (Oded Fehr) és a kapitánynak, Nicholai-nak (Zack Ward) nem marad más választásuk, harcolniuk kell a túlélésért, hogy kijuthassanak Raccoon City-ből. Azonban a zombiknál egy sokkalta veszélyesebb “élőlény” is fenyegeti Alice-ék életét. Matt Addison (Eric Mabius) teljesen mutálódott a vírus által, és egy látszólag megállíthatatlan teremtménnyé változott át. A Nemesis kódnevű kreatúra addig nem nyugszik, amíg mindenki el nem pusztul körülötte. Vajon Alice-nek és csapatának lesz-e elég ereje szembeszállni vele…?

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Alexander Witt

Forgatókönyv:
Paul W. S. Anderson

Operatőr:
Christian Sebaldt

Vágó:
Eddie Hamilton

Zene:
Elia Cmiral, Jeff Danna, HIM

Szereplők:
Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius, Oded Fehr, Thomas Kretschmann, Jared Harris, Sandrine Holt, Mike Epps, Zack Ward, Matthew G. Taylor

Műfaj:
horror

Játékidő:
94 perc

Ország:
Nagy Britannia / Németország / Franciaország / Kanada

Gyártó:
Constantin Film

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek