Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A kabalapasi

Good Luck Chuck

80% / 1 szerkesztő
70% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2007. szeptember 21.
Magyarországi premier: 2007. november 15.
Magyarországi DVD premier: 2008. március 20.

Minden baj akkor kezdődött, amikor Charlie tíz éves volt. Az egyik átlagos születésnapi zsúron a szokásos üvegezés közben a rémült kissrác megtagadta a puszilkodást egy boszorkányosan ijesztő osztálytársnőjével, aki erre megátkozta kispajtását.

Azóta eltelt huszonöt év, a kis Charlie-ból csöppet sem komoly fogorvos lett (Dane Cook), és még mindig működik az átok. A férfi képtelen megtalálni a nagy Ő-t, viszont összes barátnője könnyen rálel az igazira: minden csaja az utána következő pasival találja meg a boldogságot. Ami persze nem feltétlen baj: a házasságra vágyó nők sorba állnak Charlie ágya előtt, mert tudják, a vele lezavart futó (fekvő, álló stb.) kaland után biztosan kopogtat ajtajukon az igaz szerelem.

De amikor a jóképű kabalaember találkozik egy lánnyal (Jessica Alba), akit igazán szeretne megtartani, kénytelen mindent elkövetni, hogy ne szeressenek egymásba. Vagy ha mégis, akkor megtörje a varázst, mielőtt a csaj találkozik az ő utána következő hímmel…

A vágóként már ismert (elsősorban Brett Ratner filmjeit nyeste), de rendezőként elsőfilmes Mark Helfrich romantikus vígjátéka révén végre egészestés sztárrá válhat Dane Cook komikus.

Rendezte:
Mark Helfrich

Forgatókönyv:
Josh Stolberg és Steve Glenn

Operatőr:
Anthony B. Richmond

Vágó:
Julia Wong

Zene:
Aaron Zigman

Szereplők:
Jessica Alba, Dane Cook, Dan Fogler, Michelle Harrison

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
100 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Durucz Dávid kritikája
2007. november 16.

"kicsit vicces, kicsit ordenáré, kicsit romantikus; és szőrmentén még a fojtogató szeretet témakörét is tárgyalná, ha nem lenne megszabva a forgatókönyvben, hogy ötpercenként egy fingós/maszturbálós poénnal kell lökést adni a cselekménynek. Kicsit tehát minden, de nagyon - semmi. S ha mégis elszánjuk magunkat a megnézésére, csakis és kizárólag jól bevált baráttal/barátnővel tegyük ezt, mert randira... rossz kabala."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek