Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A gödör

The Hole

Nem láttuk.
47% / 3 olvasó
Magyarországi premier: 2003. február 13.

Csapzott, félholt lány járja az utcákat. Amikor végre egy telefonhoz ér, egyből a rendőrséget hívja, ám csak egy éktelen sikolyt képes kiadni magából. Mint kiderül, ő egy azon négy tinédzser közül, akiket hetek óta keresnek…

A neve Elizabeth Dunn (Thora Birch), és a rendőrségi pszichológusnak mesélni kezd. Elmondja, hogy három lázadó természetű barátja, Mike (Desmond Harrington), Geoff (Laurence Fox) és Frankie (Keira Knightley) mindenáron el akarta kerülni, hogy iskolai kirándulásra kelljen utazniuk Walesbe.

Martin (Daniel Brocklebank), az iskola réme segített nekik elrejtőzni egy föld alatti óvóhelyen: az egyetlen feltétele az volt, hogy Liz is csatlakozzon barátaihoz. Martin szerelmes Lizbe, de a lány Mike, a legmenőbb srác után epekedik.

A tinédzserek három napig buliztak az erdő mélyén lévő, hangszigetelt bunkerben. Mike éppen kezdte észrevenni Lizt, de Martin nem tért vissza, hogy kiengedje őket. A kezdeti jó buli rémálomba fordul, amikor a fiatalok egymásnak esnek, hogy végül csak Liz maradjon életben. Aztán a fiú is felbukkan, és egészen más történetet mesél a rendőrségnek.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Nick Hamm

Forgatókönyv:
Guy Burt regénye alapján Ben Court és Caroline Ip

Operatőr:
Denis Crossan

Vágó:
Niven Howie

Zene:
Clint Mansell

Szereplők:
Thora Birch, Daniel Brocklebank, Desmond Harrington, Laurence Fox, Keira Knightley, Embeth Davidtz

Műfaj:
thriller

Játékidő:
102 perc

Ország:
Nagy-Britannia

Gyártó:
Cowboy Films, Pathé Pictures, Film Council

Hazai moziforgalmazó:
Flamex

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek