Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A csúf igazság

The Ugly Truth

55% / 2 szerkesztő
78% / 9 olvasó
Amerikai premier: 2009. július 24.
Magyarországi premier: 2009. október 1.
Magyarországi DVD premier: 2010. január 19.

A pasi szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze - és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője (Gerard Butler), a másik meg a producere (Katherine Heigl): fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar. És ő történetesen majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz - és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak.

A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek. Mert persze egymásba szeretnek. De ez még nem a vége a történetnek…

Katherine Heigl és Gerard Butler remek párost alkotnak ebben a csábító vígjátékban, amiben mi is szembesülhetünk férfi és nő közti kapcsolat csúf igazságával. A rendező nem más, mint a Doktor Szöszi és a 21 - Las Vegas ostroma készítője.

Rendezte:
Robert Luketic

Forgatókönyv:
Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz és Kirsten Smith

Operatőr:
Russell Carpenter

Vágó:
Lisa Zeno Churgin

Zene:
Aaron Zigman

Szereplők:
Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, John Michael Higgins, Nick Searcy, Kevin Connolly, Cheryl Hines

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lakeshore Entertainment, Relativity Media, Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Szilvási Krisztián kritikája
2009. október 5.

"A csúf igazság minimálisan élvezhető vígjáték, de az érzelmi összetevők megalapozatlanságuk miatt nem jönnek át a nézőnek. Egyszeri, feledhető szórakozást nyújt, a szokásos "több lehetett volna" érzetet maga után hagyván. Amely aztán elég gyorsan el is párolog ahhoz, hogy csak a csúf igazság maradjon utána."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek