Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A bűn hálójában

Haywire

60% / 1 szerkesztő
50% / 1 olvasó
Ősbemutató: 2011. november 7., AFI Filmfesztivál
Amerikai premier: 2012. január 20.
Magyarországi premier: 2012. március 1.

A gyönyörű, szabadúszó Mallory Kane (Gina Carano) titkos küldetésekre specializálódott ügynök, akit különböző nemzetközi szervezetek bérelnek fel olyan munkákra, amelyeket az aktuális kormányok hivatalosan nem engedélyeznek, vagy amelyekről az illetékes államszervek nem hajlandóak tudni. Egy mentőakció során azonban Mallory-t - mikor egy túszt kell megmentenie Barcelonában - könnyű szívvel elárulják egy másik, dublini akció érdekében.

A barcelonai művelet kudarcba fullad, Mallory pedig ráébred, hogy árulás áldozata lett. Ettől kezdve kénytelen minden képzettségét, fortélyát és találékonyságát felhasználni, hogy elmeneküljön a nemzetközi embervadászok elől, és visszatérjen az Egyesült Államokba, hogy megvédje a családját, és bosszút álljon mindazokon, akik elárulták őt.

Steven Soderbergh (Fertőzés, Az informátor) legújabb thrillerében is a tőle megszokott sztárparádéval nyűgözi le a nézőket.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Steven Soderbergh

Forgatókönyv:
Lem Dobbs

Operatőr:
Steven Soderbergh

Zene:
David Holmes

Szereplők:
Michael Fassbender, Gina Carano, Tim Connolly, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Angarano, Bill Paxton, Mathieu Kassovitz

Műfaj:
thriller

Játékidő:
93 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Irish Film Board, Relativity Media

Hazai moziforgalmazó:
Pro Video Film & Distribution Kft.

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek