Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

A boldogság színei

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2003. november 6.

Egy ötven év körüli férfi, Lóránt, nem akar tovább apa és férj lenni. Eszter, a csinos festőnő nem akar tovább szerető lenni, férjet, családot akar. Egy elvált, gyerekes férfi, Máté, aki a Nemzetközi Jogi Osztályon dolgozik, fél az újabb házasságtól. Ditta, aki más nők társkeresési problémáiról ír cikkeket, tehetetlen, amikor a saját házassága válságba kerül. És itt van Bogó,  a néger buszvezető, aki kitűnően ismeri Budapest történetét és a várost, ám ezen a napon ő is eltéved a 7-es busszal és az utasokkal. A helyét kereső lány, Fanni, akinek fogalma sincs, mi szeretne lenni. A Magas nő, aki nehezen talál megfelelő férfira, a rajzoló fiú, Ákos, aki a végletek embere a gondol-kodásban és a cselekvésben is. És a cigány család, akik épp ezen a napon veszítik el Kolompár Csoki Zoltán édesanyját, Babát.

Kelet-európai sors-miniatűrökön keresztül pillanthatunk be hőseink érzelmi életébe ezen a különös napon. Ez a nap a sorskérdések napja. Hogyan tovább? Mi lesz holnap? A történetekbôl kirajzolódó érzelmi térkép néha lírai, néha komikus, néha mosolyognivalóan abszurd.

Rendezte:
Pacskovszky József

Forgatókönyv:
Pacskovszky József

Operatőr:
Gózon Francisco

Vágó:
Koncz Gabriella

Zene:
Ando Drom, Sonoton

Szereplők:
Györgyi Anna, Erik Desfosses, Kálid Artúr, Viczián Ottó, Rátóti Zoltán, Rudolf Teréz, Földessy Margit, Hábermann Lívia

Műfaj:
vígjáték, dráma

Játékidő:
86 perc

Gyártó:
FilmArt

Hazai moziforgalmazó:
Mokép

Kritikánk a filmről

Felhasználó Peto kritikája
2003. november 2.

"Egy májusi napon elkezd esni a hó, hőseink furcsa álom-válóságszerű környezetben találják magukat, miközben mindannyian a boldogságot keresik."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek