Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

9 és fél randi

25% / 2 szerkesztő
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2008. február 14.

Debreceni Dávid (Fenyő Iván) az élet császára, a média fenegyereke, a bulvárlapok sztárja és – nem utolsósorban - „Budapest legkapósabb agglegénye.”  Valaha író volt, de ez mára feledésbe merült.

Dávidot világéletében a gyengébb nem képviselői vették körül. Elég egyetlen pillantás – és a nők eszüket vesztve omolnak a lábai elé. Talán ez az oka, hogy hősünk képtelen az elkötelezésre. Egész életét két táskával, a függés minden formáját kerülve éli. Egészen addig a sorsdöntő napig, amíg gazdag menyasszonya elhagyja, luxusautóját összetörik, és a kiadója beperli egy tekintélyes összegre.

Dávidnak sürgősen pénzre van szüksége. A kiadó lehengerlő vezetője (Söptei Andrea) ultimátum elé állítja: ha megír egy könyvet 10 nap alatt, megkapja az utolsó életmentő részletet. A cég a témát is tálcán kínálja: miért van annyi magányos fiatal nő Budapesten? (Vagy ahogy a Beatles kérdezte: „all the lonely people – where do they all come from?”)

Semmi sem áll távolabb Dávidtól, minthogy beleártsa magát a pesti szinglik zavaros szerelmi ügyeibe – de mivel egész egzisztenciája múlik rajta, végül igent mond a felkérésre. Így kerül abba a sokkoló helyzetbe, hogy életében először meg kell hallgatnia – és meg kell értenie -, amit a nők mondanak neki. 10 nap alatt 10 randin 10 különböző nővel találkozik – és mire észbe kap egész biztosnak hitt világa a feje tetejére áll…

Rendezte:
Sas Tamás

Forgatókönyv:
Köbli Norbert

Operatőr:
Miklauzic Márton

Szereplők:
Fenyő Iván, Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Söptei Andrea, Gáspár Tibor, Szávai Viktória, Rezes Judit, Kéri Kitty, Herczeg Adrienn, Jordán Adél, Pelsőczy Réka, Gáspár Kata, Egres Katinka

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Next Station Productions / World Film Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
Budapest Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek