A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/lib/php/sessions/ci_session9asg9s52t9krkmkk68df1q0peek3dur8): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /var/www/vhosts/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/vhosts/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Filmadatlap: Bakkermann - Moziplussz.hu
Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Bakkermann

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2008. április 10.

„A film készítői két alapvető célt tűztek ki maguk elé. Az egyik fontos cél az volt, hogy az egyik legfontosabb és legalapvetőbb élelmiszerünknek, a kenyérnek megmutassa azt a szakrális jelentéstöbbletét is, amelyet évszázadokon keresztül magában hordozott, és sajnos mára már nagyrészt feledésbe merült.

A másik fontos cél az volt, hogy megmutassuk egy sajátos és humorral átszőtt köntösbe bújtatva az emberi tehetetlenséget és kiszolgáltatottságot, és azt, hogy milyen különösen kiszolgáltatottak a kistelepülésen élő emberek. A mi hőseink megpróbálnak kitörni ebből az omladozó korlátú karámból, és egy nagy ötlettel saját hajuknál fogva kívánják kihúzni magukat mocsárból, mint egykor Münchhausen báró.

A történet indítórugója a kilátástalanság, amely kortól és politikától független. Az örök kisember áll itt szemben a külső világgal, de a mi kisembereink – szemben az átlagossal – felveszik a kesztyűt, és megküzdenek a sorsukkal.

A film szereplői tehát nem sebezhetetlen hősök, nem csodatévő mágusok, hanem az élet súlyától megroskadt, hétköznapi emberek. Az ő útkeresésüket mutatja be az egész estés játékfilm.”

(Szőke András)

Rendezte:
Szőke András

Forgatókönyv:
Kincses Zoltán, Szőke András

Vágó:
Szalai Károly, Sass Péter, Nagy András

Zene:
Bon-Bon, Szőke András, Debreczeni Róbert

Szereplők:
Zelei Gábor, Badár Sándor, Gáspár Tibor, Szőke András, Kerekes Vica, Lázár Kati, Györgyi Anna, Nagy Viktor, Tóth Károly, Peller Anna

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
83 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Vattatyúk Kkt.

Hazai moziforgalmazó:
Hungarotop

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_write_close(): Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: