A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/var/lib/php/sessions/ci_session96ushegn9nphgi65dn5dghlblmr564id): failed to open stream: No space left on device

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 172

Backtrace:

File: /var/www/vhosts/moziplussz.hu/application/libraries/Ion_auth.php
Line: 91
Function: library

File: /var/www/vhosts/moziplussz.hu/public/index.php
Line: 315
Function: require_once

Filmadatlap: Az igazság nyomában - Moziplussz.hu
Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Az igazság nyomában

The Cold Light of Day

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2012. április 6.
Magyarországi premier: 2012. április 12.

Amikor a stresszes üzletember, Will Shaw (Henry Cavill) a családjával Spanyolországba érkezik egyhetes vitorlás nyaralásukra, nincsen éppen kikapcsolódásra vágyó kedvében. Ám amikor családját - köztük Martin-t (Bruce Willis), a nevelőapját - a hajóról ismeretlenek rabolják el egy titokzatos bőröndöt keresve, hirtelen kénytelen menekülőre fogni a dolgot, majd immár a teljes élete a feje tetejére áll, amikor Martin előkerül, felfedvén előtte titkosügynök álcáját, melynek során kormányközi titkok és hazugságok hálójába gabalyodott. Egy titkos találkozó folyamán aztán Martin-t megöli egy mesterlövész, Will-nek pedig meg kell találnia a módját, hogy élve szerezhesse vissza a családját.

Az emberrablók órája a túszok életben tartásáig gyorsan ketyeg, s a spanyol rendőrség Will nyakában liheg egy olyan gyilkossággal vádolván őt, amelyet el sem követett, mindezek tetejében egy amerikai bérgyilkos is rá vadászik. Will keresztül-kasul menekül Madrid utcáin, miközben darabról darabra építi fel az összeesküvés részleteit. Vajon kiben bízhat? Ki ölte meg az apját? És hol van az a bőrönd, amelyet családja elrablói követelnek tőle? Miközben Will a válaszokra vadászik, megismerkedik Lucia-val (Veronica Echegui), a féltestvérével, akinek eddig a létezéséről sem tudott, s aki elhatározza, hogy segít neki.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Mabrouk El Mechri

Forgatókönyv:
Scott Wiper és John Petro

Operatőr:
Remi Adefarasin

Vágó:
Valerio Bonelli

Zene:
Lucas Vidal

Szereplők:
Bruce Willis, Henry Cavill, Caroline Goodall, Rafi Gavron, Jim Piddock, Sigourney Weaver, Óscar Jaenada, Caroline Goodall, Joseph Mawle

Műfaj:
akció

Ország:
USA

Gyártó:
Summit Entertainment, Galavis Film, Picture Machine

Hazai moziforgalmazó:
Pro Video Film & Distribution Kft.

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_write_close(): Failed to write session data (user). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: